Motivul halucinant pentru care un tânăr și-a înjunghiat iubita de 12 ori!

Motivul halucinant pentru care un tânăr și-a înjunghiat iubita de 12 ori!

O tânără de 19 ani din județul Botoșani a fost înjunghiată de iubitul ei. Cu ultimele puteri, fata a cerut ajutor vecinilor, iar acum se află în stare critică la spital. Tânărul, acuzat de tentativă de omor, a fost trimis în spatele gratiilor.

Tânărul de 24 de ani este acuzat că și-a atacat iubita chiar în locuința în care trăiesc împreună cu chirie, într-un sat din Botoșani. Individul s-ar fi înfuriat după ce fata i-ar fi reproșat că a venit acasă cu mai mulți prieteni.

S-a năpustit asupra ei și a înjunghiat-o de 12 ori. Victima a reușit totuși să fugă și să ceară ajutorul vecinilor, dar agresorul, înarmat cu un topor, a urmărit-o.

Fata a fost preluată de medicii ajunși la fața locului și dusă la spital. Cum rănile suferite în zona gâtului și a spatelui sunt grave, pacienta a fost trimisă la o clinică din Iași, pentru o intervenție chirurgicală, în speranța că doctorii îi vor salva viața. În tot acest timp, tânărul a fost încătușat de polițiști și și-a recunoscut fapta.

Valeriu Chihaia, procuror-șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani: „Din primele cercetări, fapta s-a confirmat, autorul este identificat, iar Parchetul efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”.

Cei doi tineri s-au cunoscut în urmă cu mai bine de jumătate de an și s-au mutat împreună în apropiere de părinții băiatului. Tânăra are doi copii dintr-o relație anterioară, însă doar unul locuiește cu ea. Din fericire, când au avut loc scenele sângeroase, copilul era la bunici și nu a fost martor la cele întâmplate.

Individul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: Pro Tv

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.