Mutarea lui Johannis l-a debusolat pe Mihai Chirica!

Mutarea lui Johannis l-a debusolat pe Mihai Chirica!

Se pare că acceptarea de către Klaus Iohannis a premierului propus de PSD a reuşit să bulverseze întreaga grupare #rezist din interiorul partidului. Nu a scăpat de această „ameţeală” nici măcar Mihai Chirica, unul dintre cei mai vocali şi rezistenţi pesedişti care se cer afară din partid.

Iată ce a declarat primarul Iaşiului la Realitatea TV:

* „Nu cred că poate fi pusă la îndoială competența doamnei Dăncilă, nu este rezultatul unei greșeli personale. A ajuns acolo din cauza unor eșecuri din perioada acestui an de guvernare. Liviu Dragnea a avut cuvinte frumoase la început și despre Grindeanu și Tudose, nu cred că le-a scăzut nivelui de competență când au intrat în Palatul Victoria. Conflictualitatea a fost motivată de modalitatea de gestionare a problemelor cu Dragnea”!

* „Nici la Grindeanu și Tudose nu am văzut o manifestare războinică, au vrut doar să țină cont de fișa postului, nu orice refuz sau decizie personală trebuie văzută ca un act de război. Ceea ce nu înțelege Dragnea este că funcția te transformă pentru că ai responsabilitate pe umeri, fiindcă ai luat sacul în spate”!

Săracul Mihai Chirica! A luptat atât de mult împotriva lui Liviu Dragnea şi împotriva PSD (partid din care încă face parte) şi a sperat mereu că va fi şi el premier (propus de Iohannis) încât acum, când i s-au năruit toate speranţele, a ajuns să nu mai poată lega două propoziţii. Bine, nu ştim dacă înainte putea face acest lucru sau i le scria cineva… Păcat că un om atât de tânăr, un politician aflat în plină ascensiune a ajuns să trăiască un astfel de moment şi să se trezească fără aripi chiar înainte de a-şi lua zoborul. Mare păcat!

Ruşine, domnule preşedinte! Nu trebuia să-i faceţi asta lui Mihai Chirica. El a sperat sincer în ajutorul dumneavoastră, la fel cum a sperat şi în ajutorul lui Liviu Dragnea în urmă cu vreo 2 ani. Ar fi trebuit, domnule preşedinte, să luaţi exemplu de la Dragnea şi să-l ajutaţi. Uitaţi în ce chinuri de zbate acum. Şi asta numai din cauza dumneavoastră!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.