Nemții de la E.On tremură de frică. Primarul Mihai Chirica s-a luat de ei

Nemții de la E.On tremură de frică. Primarul Mihai Chirica s-a luat de ei

Să nu vă imaginați că în momentul în care am spus că s-a luat de ei, chiar a făcut acest lucru. Nu, doar a încercat așa, cu o voce timidă, un mieunat la un sfert din potențialul și așa scăzut al vocii sale! Oricum, toată lumea care încearcă să-l preaslăvească a fost mulțumită de comportamentul „bărbătesc” al primarului.

Plecând de la sesizările unor cetățeni, nemulțumiți de faptul că iluminatul stradal nu prea funcționează în tot Iașiul, primarul Mihai Chirica a venit joi, 24 august, cu precizări vizând posibilitatea implicării Primăriei în soluționarea acestei probleme.

„Împreună cu colegii din Primărie, am identificat în teren, pe parcursul zilelor trecute, circa 20 de probleme majore apărute în sistemul de iluminat public. Însă cetățenii municipiului Iași trebuie să știe că noi, Primăria, nu avem drept de acces în rețeaua de iluminat. Singura instituție care are acces este și proprietarul, acesta fiind și distribuitorul energiei electrice, față de care ne-am exprimat dezacordul privind modalitățile foarte încete de remediere a defectelor majore de iluminat. De pildă, în urmă cu două seri am căutat singura echipă desemnată de distribuitor să efectueze lucrări de reparații în rețeaua de iluminat și am găsit-o în afara județului. Dacă avem o relație contractuală, ne-o respectăm cu toții. Sunt convins că cei de la E.On ne aud și, de mâine, situația va fi alta”, a spus Mihai Chirica într-o conferință de presă.

Fiți atenți acum: primarul Mihai Chirica și-a exprimat „dezacordul”! Mai mult, a spus că „dacă avem o relație contractuală, ne-o respectăm cu toții”! Și mai mult, a pus și punctul pe „i”: „Sunt convins că cei de la E.On ne aud și, de mâine, situația va fi alta”!

Ce să mai zicem? Cu siguranță, nemții de la E.On tremură acum de frică pe undeva „în afara județului”! Le-a zis-o Mihai Chirica de nu-i mai spală nicio tonă de apă…

P.S.1. Credem, totuși, că am exagerat când am spus mieunat!

P.S.2. Un lucru nu am înțeles, totuși: Mihai Chirica le răspundea cetățenilor sau încerca să le facă jocul celor de la BZI (supărați tare pe E.On în ultima perioadă)?

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.