Nene Viorel Blăjuţ, de ce furi, bre?

Nene Viorel Blăjuţ, de ce furi, bre?

Nenea deputatul Viorel Blăjuţ a furat… startul campaniei electorale, normal, doar nu vă gândeaţi la altceva! Ieri a împânzit în mai multe cartiere din Iaşi o serie de pliante A4 care arată clar că „el” a început campania electorală.

Fii Primarul oraşului Tău” se poate citi pe faţa acestui pliant, alături de poza deputatului (pe care este scris clar numele său). De asemenea, mai există şi un talon gratuit pentru participarea la un concurs cu 5.000 de premii (are bani omul, nu glumă), pe care trebuie să vă treceţi musai numărul de telefon (cică pentru a putea fi contactaţi în caz de câştig), dar şi o idee despre „Planul pentru Iaşi” pe care, normal, vrea să-i creioneze deputatul candidat la funcţia de Nichita al Iaşiului. Tot pe aici mai găsim, ce să vezi, un slogan: „A venit timpul Iaşului”!

Pe verso, deputatul Blăjuţ nu vrea să mai păstreze aparenţele şi trece direct la atac: „Am decis să intru în această bătălie fiindcă nu văd în candidaţii desemnaţi de partidele importante un răspuns la problemele cu care ne confruntăm ca oraş…” Bla, bla, bla… şi tot aşa… după regulile unei campanii electorale clasic-bahluiene! Tot aici, omuleţul-deputat-candidat-care-a-furat-startul-campaniei-electorale are şi un program de guvernare locală, dar pe bune dacă mai avem răbdare să scriem şi despre acesta!

Aşadar, bre nenea Blăjuţ, de ce te dai, bre, om serios când matale nu faci altceva decât să păcăleşti lumea. Chiar ai tupeu, nu glumă! Ştii matale ce a zis Autoritatea Electorală Permanentă ieri, 22 martie? Campania începe pe 6 mai şi se termină pe 4 iunie! Deci, ţi-ai pierdut busola sau te-ai gândit că toată lumea e ca matale… adică aeriană?

Acum, ca să încheiem, ia spune matale, nenea Blăjuţ, cum justifici „hârtiile” astea şi, mai ales, cum justifici banii pentru cele 5.000 de premii pe care vrei să le dai ca candidat (!) la Primăria Iaşi?

Un comentariu la "Nene Viorel Blăjuţ, de ce furi, bre?"

  1. Unul   03/04/2016 at 10:37 am

    Dacă ajunge hotul asta primar … înseamnă că suntem taaaare fraieri noi ieșenii. Prosteste lumea cu spitalul ala (pacienți inexistenti care au avut proceduri de recuperare acolo si cate si mai cate)si angajatii de la iasisting si de la spital sunt sclavii lui(salarii vai de capul lor, intarziate ,mancare de rahat in loc de bonuri etc etc)Fura asta ca în codru acum…pai când ajunge primar analfabeta de sursa o sa ajungă consilier și avarul de fratesu o sa fie viceprimar.și sa vezi acolo furt în familie :))))

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.