Nimic nu merge în Iaşul ăsta fără Alexandrina Dinga

Nimic nu merge în Iaşul ăsta fără Alexandrina Dinga

O încercare de… să-i zicem protest ce a avut loc în urmă cu ceva timp pe bulevardul Ştefan Cel Mare şi Sfânt îmi arată, dacă mai era cazul, că la Iaşi nimic nu iese dacă nu este prezentă Alexandrina Dinga.

Cum cine este Alexandrina Dinga? Irina, cum îi plăcea la un moment dat viceprimarului cu atribuţii de primar Mihai Chirica să o alinte, este cea care a luptat pentru replantarea teilor pe bulevard. Acum vă aduceţi aminte? A mobilizat masele, a scris pe Facebook, a apărut la Tv, a dat interviuri în ziare… Atât de tare s-a agitat încât a obţinut ceea ce 14.000 de ieşeni (din 300.000 cât are municipiul) au votat: replantarea teilor!

Bravo ei, zic! Numai că acum îi simt lipsa. Am văzut astăzi 3 tineri care încercau timid să ceară votul în două tururi şi eliminarea pragului electoral şi mi-am dat seama că în Iaşi nimic nu iese bine dacă nu se implică Alexandrina Dinga (Irina). Deci, propun să facem un referendum prin care să cerem ca toate protestele din municipiu să fie demarate, organizate şi conduse doar de domnişoara Dinga. Decât atât!

Interesant este că la micul protest nu am văzut niciun membru PNL, în condiţiile în care la nivel naţional frăţia PNL-PDL luptă exact pentru votul în două tururi la alegerile locale. Iar chestia asta îmi întăreşte convingerea că avem nevoie în continuare de Irina (Alexandrina). Mai ales că a făcut parte din PDL şi ştie şi cum e viaţa de partid… când o pui în slujba cetăţeanului!

protest-iasi-1

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.