Noi imagini de la cumplitul accident de aseară. Urmările puteau fi catastrofale

Noi imagini de la cumplitul accident de aseară. Urmările puteau fi catastrofale

Două microbuze în care se aflau, în total, 27 de călători au intrat în coliziune la Lețcani sâmbătă seara. În urma impactului, a fost declanșat planul roșu de intervenție.

8 dintre pasageri au fost răniți, 3 fiind în stare mai gravă.

„La ora 21:20 a fost declanșat planul roșu de intervenție, fiind vorba de un accident în care au fost implicate două microbuze. Într-un microbuz se aflau 5 persoane, iar în celălalt 22. La spital au fost transportate 8 persoane. Nu sunt persoane decedate. Poliția investighează cauzele accidentului însă din câte se pare este vorba de nerespectarea distanței regulamentare față de vehiculul din față”, a declarat Marian Șerbescu, prefectul județului.

„Un bărbat conducea un microbuz spre Iași și ar fi întors brusc fără să se asigure. A intrat în coliziune cu un alt microbuz, care se deplasa în aceeași direcție. Până la acest moment doar un șofer a putut fi testat, rezultatul alcoolemiei fiind 0. E vorba de șoferul care se afla în microbuzul care circula regulamentar”, a declarat Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt al Poliției Iași.

La fața locului au fost trimise numeroase echipaje de intervenție: unul de la descarcerare, o autospecială de comandă și primă intervenție (ACPI), trei echipaje de prim ajutor (EPA), șase ambulanțe (SAJ).

Foto: ISU Iași

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.