Noi locuri de parcare scoase la licitaţie

Noi locuri de parcare scoase la licitaţie

Municipalitatea organizează, în prima zi a lunii noiembrie, licitaţia publică cu strigare pentru închirierea unui număr de 6 locuri de parcare (nr. 1, 13, 16, 17, 24 şi 28) situate pe strada Ciurchi, nr. 99. Imobilele cu drept de participare la licitaţie sunt blocurile D6, D7, P10, P9, F7 şi S1.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 31 octombrie.

Pentru a participa la licitaţie, cei interesaţi trebuie să plătească 65 de lei: 50 de lei reprezintă garanţia pentru participare, 10 lei costă preţul documentaţiei pentru un loc, iar 5 lei reprezintă taxa de participare.

Dosarul de participare trebuie să conţină o copie de cărţii de identitate în care este trecut domiciliul cu unul din imobilele cu dreptul de participare, o copie a actului de proprietate sau închiriere a locuinţei, actele de proprietate ale autoturismului, dovada privind achitarea obligaţiilor fiscale prin prezentarea certificatului de atestare fiscală (eliberat de Direcţia Finanţelor Publice Locale Iaşi ), chitanţele taxelor de participare, cererea tip de înscriere şi o copie a certificatului de înregistrare, în cazul firmelor.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.