Nota 1, la titularizare, la Botoșani. Niciun candidat nu a luat 10

Nota 1, la titularizare, la Botoșani. Niciun candidat nu a luat 10

Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat rezultatele obţinute de cei 412 candidaţi care au participat la Concursul naţional de titularizare.

Dintre cei 547 de candidați înscriși la acest examen, doar 412 au susţinut proba scrisă. 61 de candidaţi au absentat, iar 74 s-au retras din examen, după ce au primit subiectele, invocând motive personale sau medicale.

La Botoşani, 42,5% dintre candidaţi au obţinut note peste 7, rezultat ce le conferă dreptul de a deveni titulari ai sistemului de învăţământ, cu condiţia să existe posturi vacante în specializarea lor. La nivel naţional, Botoşaniul ocupă locul 24, cel mai bun rezultat fiind obţinut la Cluj, respectiv 57,9%.

Pe tranşe de note obţinute la proba scrisă, rezultatele candidaţilor botoşăneni se prezintă astfel: note sub 5 – 76 de candidaţi, note între 5 și 6,99 – 161 de candidaţi și note 7 între 10 – 175 de candidaţi.

Niciun candidat nu a reușit să ia nota 10, cea mai mare notă fiind 9,8, obținută de Emanuela Vieriu, la Educație muzicală specializată: Ansambluri musicale vocale și instrumentale.

Un candidat a luat nota 1,95 la educație fizică, iar altul 2,95. Alți candidați au luat puțin peste nota 2 la psihopedagogie școlară, limba șI literature engleză, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților intructiv-educative în grădința de copii, istorie, Elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicată disciplinelor din învățământul primar sau chimie.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.