Noua conducere PNL

Noua conducere PNL

După ce sâmbătă, în cadrul Congresului PNL, Ludovic Orban a fost ales preşedinte al partidului, duminică, în cadrul Consiliul Naţional de Coordonare (CNC) al PNL, s-au stabilit funcţiile în Biroul Executiv, secretarul general, trezorierul, membrii Comisiei de Arbitraj (CA) şi membrii Comisiei Naţionale de Revizie şi Cenzori (CNRC).

Lucrările Consiliului Naţional de Coordonare au fost deschise de preşedintele PNL, Ludovic Orban. Deputatul de Bistriţa Robert Sighiartău a fost ales duminică, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare (CNC), secretar general al partidului. Secretarul general a fost propus de preşedintele PNL, Ludovic Orban. Sighiartău a fost ales cu 1.615 voturi.

Ilie Bolojan (Bihor) a fost ales prim-vicepreşedinte pe strategii politice, cu 1.292 de voturi, iar Raluca Turcan (Sibiu) cu 1.161 de voturi a fost aleasă prim-vicepreşedinte pentru comunicare. Iulian Dumitrescu (Prahova) a fost ales prim vicepreşedinte pentru mediul de afaceri şi societate civilă – cu 1.264 de voturi, iar Mircea Hava (Alba) prim-vicepreşedinte pe relaţii internaţionale – cu 1.329 de voturi.

La alegerile de sâmbătă, Orban a obţinut 3.518 de voturi, în timp ce Cristian Buşoi a strâns doar 952 de voturi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.