Nu a dansat decât o vară!

Nu a dansat decât o vară!

Cariera unui politician are toate şansele să apună înainte de a răsări de-adevărat.

Mihai Chirica a avut în mână toată puterea la nivelul Iaşiului, avea şanse să se impună şi la nivel naţional, dar a ajuns un simplu membru de partid… Ce-i drept, este în continuare primar al Iaşiului, însă fără o susţinere puternică în spate, acest lucru nu mai înseamnă nimic.

L-am criticat de foarte multe ori. Dar nu de dragul de a-l critica, ci pentru a-i arăta unde greşeşte, astfel încât să se corecteze, să poată evolua… Am încercat să-i sugerăm că mai are totuşi de învăţat până să devină un politician în adevăratul sens al cuvântului, un om care să poată face bine oraşului pe care-l conduce. Am râs de el atunci când a făcut declaraţii fără nicio legătură cu realitatea şi i-am transmis de foarte multe ori că îşi clădeşte viitorul pe o fundaţie extrem de subţire. Din păcate, îmbătat de aburii puterii, pe care a crezut că a câştigat-o cu zâmbetul lui fermecător, Mihai Chirica nu a ţinut cont de nimeni şi de nimic. Astăzi, mulţumită sfaturilor pe care le-a primit de la cei din jurul său, a ajuns să-şi piardă toate funcţiile deţinute în PSD…

Ce va face în continuare? Dacă se va baza pe cei pe care îi are acum consilieri, va sfârşi şi mai prost. Dacă se va trezi, va avea şansa ca, încet-încet, să recâştige tot ce a pierdut azi… Mai are timp!

P.S. 1. Am glumit! Chiar nu ne pare rău că micul revoluţionar şi-a furat-o groaznic astăzi. În general, cum îţi aşterni, aşa dormi! Iar el şi-a aşternut mai prost ca un novice în ale… somnului!

P.S. 2. Până astăzi, Mihai Chirica a fost vicepreşedinte PSD la nivel naţional şi preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PSD Iaşi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.