Număr record de persoane deghizate în Beatles

Număr record de persoane deghizate în Beatles

Grupul rock britanic The Beatles s-a „reunit” sâmbătă, 28 noiembrie 2015, în Mexico, unde nu mai puţin de 294 de persoane au reprodus stilul emblematic al celebrilor John Lennon, Paul McCatney, George Harrison şi Ringo Starr, în speranţa obţinerii uni record mondial.

Participanţii s-au întâlnit în pădurea Chapultepec, pe ritmurile melodiilor compuse de cei 4 cântăreţi din Liverpool, îmbrăcaţi în veste militare colorate asemănătoare cu cele existente pe coperta albumului „Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, purtând mustăţi false sau ochelari asemănători cu cei purtaţi de John Lennon.

Primarul capitalei Mexicului a lansat această iniţiativă în ideea de a doborî recordul mondial al numărului de persoane deghizate în stilul unui grup cult al anilor 1960. Numărul participanţilor a fost verificat de către un notar, iar „probele” au fost trimise către Cartea Recordurilor Guinness pentru a fi omologate!mumar-record-de-persoane-deghizate-in-Beatles-2mumar-record-de-persoane-deghizate-in-Beatles-1

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.