Nuntă mare în familia primarului din Botoșani

Nuntă mare în familia primarului din Botoșani

Fiul primarului de Botoșani Cătălin Flutur, Mircea, a avut petrecerea de nuntă vineri seară, după ce joi a fost oficiată cununia religioasă. Cei peste 200 de invitați au petrecut la sala Luceafărul de la Popas Cucorăni, informează botosaninews.ro.

Printre cei care au ales să fie alături de mirii Mircea și Vladiana, dar și de nașii lor Gabriel Sănduc și Bianca, s-au numărat oameni de afaceri, membri ai PNL, dar și angajați din primărie. Au fost prezenți Tonino Boldea, Mihai Vrăjitoru, Liviu Conțac, Iulian Berescu, Nicu Catană, Dumitru Balan, împreună cu avocata Daniela Lungu, dar și Florin Ghioghiță. Și șeful Poliției, Viorel Șerbănoiu, dar și șeful Vămii Stânca, Ionel Ungureanu, s-au aflat printre invitați. Prezent la eveniment a fost și fostul deputat Cătălin Obuf Buhăianu. De la PNL nu au lipsit liderul Costel Șoptică, deputatul Cristian Achiței, dar și membrii ai conducerii filiale, se afirmă pe botosaninews.ro.

Petrecerea a început cu dansul mirilor. Rochia purtată de mireasă a fost una neconvențională, elegantă, care i-a pus în valoarea silueta.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.