O botoșăneancă a murit după ce a băut antigel

O botoșăneancă a murit după ce a băut antigel

O femeie în vârstă de 42 de ani, din Botoșani, a decedat după ce a băut antigel.

Soțul femeii a ieșit vineri dimineață din tura de noapte și a constatat când a ajuns acasă că nu poate deschide ușa, întrucât era încuiată pe dinăuntru. A solicitat ajutor la 112, la fața locului ajungând curând un echipaj SMURD, dar și polițiștii și pompierii.

Când au intrat în locuință, femeia în vârstă de 42 de ani zăcea inconștientă. Cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, pacienta fiind apoi transportată la Unitatea Primiri Urgențe Botoșani. Dacă inițial nu se știa care este cauza pentru care femeia zace inconștientă, ulterior s-a stabilit că aceasta ingerase antigel, una dintre cele mai toxice substanțe pentru organismul uman. Femeia a fost internată pe secția de reanimare a spitalului, prognosticul medicilor fiind rezervat de la început, dată fiind starea critică în care se afla pacienta.

Femeia în vârstă de 42 de ani a decedat sâmbătă, în secția de reanimare a Spitalului Mavromati. Poliția a demarat o anchetă, pentru a se stabili dacă femeia a ingerat accidental substanța sau a fost un gest premeditat.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.