O femeie de 18 ani a avortat un copil despre care a aflat ulterior că trăiește

O femeie de 18 ani a avortat un copil despre care a aflat ulterior că trăiește

Lili, o femeie care a avortat un copil în săptămâna 35 de sarcină, a aflat ulterior că moașa salvase bebelușul și îl vânduse vărului său.

Tânăra de 18 ani, din Mongolia Interioară, nu a spus nimănui de sarcină, până când aceasta a ajuns în săptămâna 35 de evoluție.

Însoțită de vărul său, a mers la o clinică unde i s-a efectuat un avort despre care i s-a spus că a decurs normal. După trei zile, tânăra a fost anunțată de poliție că pruncul a fost salvat de o moașă din clinica respectivă. Moașa, pe numele ei Liang Xiaohua, le-a mărturisit polițiștilor că a simțit că fătul are șanse de supraviețuire. În plus, le-a spus polițiștilor că a auzit copilul plângând și că l-a scos din punga de plastic în care fusese aruncat.

Angajata clinicii a fost auzită vorbind la telefon cu cineva și întrebând persoana respectivă dacă nu dorește un copil, precizând că nu știe dacă este vorba despre un băiat sau despre o fată. Moașa a vândut copilul vărului ei. Vecinii acestuia au devenit suspicioși și au informat poliția cu privire la apariția copilului în familia respectivă.

Trei zile mai târziu, Lili a aflat că fătul nu murise și că a fost vândut. Tânăra femeie i-a cerut moașei, în instanță, despăgubiri în cuantum de 125.000 de lire sterline, dar cererea sa nu a avut succes.

Moașa a fost condamnată la doi ani de închisoare pentru răpirea copilului.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.