O obsesie numită PSD

O obsesie numită PSD

Pentru orice cititor de… online este evident faptul că ziariştii Grupului Pro (sau fostului Grup) au făcut o obsesie pentru PSD. Tot ce merge prost în ţara asta e numai din cauza PSD.

Victor Ponta a fost cel mai slab premier, PSD atacă justiţia, Dragnea este nu ştiu cum, primarii PSD sunt penali… totul este rău atunci vine vorba de PSD. În rest, fie că e vorba de PNL, PMP, Traian Băsescu, Emil Boc… totul este perfect. Deci, ca să nu o mai lungim, tot ce e rău are legătură cu PSD!

Citeşte şi „Reevaluarea evaluării cu Traian Băsescu”

Ieri, de exemplu, pe mediafax.ro se putea citi la un moment dat: BREAKING NEWS | Cutremur la vârful PSD! Anunţul şocant făcut în această dimineaţă. Prima reacţie: „Îmi cer scuze opiniei publice”. Însă, dacă dădeai click pe titlu ajungeai pe prosport.ro, unde totul se transforma în „Cutremur la vârful sportului românesc: Alin Petrache, şeful COSR, anunţă că îşi depune mandatul după Jocurile Olimpice de la Rio! Cere şi dizolvarea Comitetului Executiv”! Surpriză! Nu mai era cutremur la vârful PSD, ci la vârful sportului românesc. Dar, dacă tot era de rău şi mai era vorba şi de cutremur, de ce nu apară scris şi PSD?

Dacă mai aveai curiozitatea să citeşti şi ştirea, ca să vezi ce s-a întâmplat la „vârful PSD”, descopereai la un moment, spre sfârşit, scris micuţ şi pierdut… „se arată în comunicatul postat de Alin Petrache, deputat PSD, pe site-ul COSR”! Asta era toată legătura dintre „cutremur” şi „vârful PSD” (Alin Petrache este preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român).

Oare tot PSD este de vină şi pentru faptul că Mediafax a ajuns o agenţie de ştiri de doi lei, iar ziariştii de aici sunt mai slabi chiar şi decât cei care învaţă acum abecedarul bloggerilor?

mediafax

Foto: mediafax.ro

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.