Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai curajos din ţară?

Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai curajos din ţară?

Personajele din imagine sunt (de la stânga la dreapta): Mihai-Liviu Gavril, Tudor Ciuhodaru şi Sorin Iacoban. Cine dintre cei trei credeţi că este cel mai curajos din ţară?

O postare care a stat pe Facebook o zi (cu aproximaţie) spunea în felul următor: „Se apropie alegerile locale si generale, prilej cu care implinesc 7 ani de P.S.D.. De muncit … …am muncit, de primit primesc mereu altii… ce romantic :))))) Raspunsul preferat… Mai ai rabdare :))) cool cool cool !!!!!!!!!”.

Aşadar, dacă până acum nu aţi înţeles de ce în interiorul partidelor se duc lupte atât de intense, postarea de mai sus explică pe înţelesul tuturor.

Vă daţi seama? Omul a stat 7 ani în PSD, a muncit şi nu a primit nimic! Frustrarea trebuie să fi fost maximă de şi-a luat inima în dinţi şi a scris ce a scris pe Facebook. Numai că, din păcate, acest curaj s-a dus naibii ieri, 8 februarie, când textul a fost şters. De ce? Cel care ne dă răspunsul primeşte premiul „cool cool cool”!!!

Mihai-Liviu Gavril spune despre el că este „Consilier Parlamentar la Parlamentul României – Camera Deputaţilor – şi preşedinte Comisia de Arbitraj şi Integritate Morală PSD IAŞI”. Noi ştiam că este jurist la Termo Service SA Iaşi, dar dacă el spune altceva, îl credem pe cuvânt.

Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru m-a ameţit în ultimii ani atât de tare încât în acest moment nu mai ştiu nici în ce partid se află.

Deputatul Sorin Avram Iacoban este atât de preocupat să înveţe să scrie româneşte încât aproape că a devenit invizibil. Unde sunt, oare, vremurile în care se poza alături de viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica la fiecare manifestare organizată la Palatul Roznovanu?

Deci, i-am prezentat pe cei trei. Acum, spuneţi dumnevoastră cine credeţi că este autorul postării de mai sus şi posesorul titlului de „cel mai curajos din ţară”!

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.