Omul de afaceri Gabriel Mardarasevici rămâne sub control judiciar EXCLUSIV

Omul de afaceri Gabriel Mardarasevici rămâne sub control judiciar EXCLUSIV

Curtea de Apel București a hotărât ieri menținerea sub control judiciar pe cauțiune a omului de afaceri ieșean Gabriel Iulius Mardarasievici.

Curtea de Apel a admis contestația PICCJ DNA împotriva încheierii din 17 iulie a Tribunalului București, desființează în parte încheierea contestată și, rejudecând, a decis să mențină controlul judiciar pe cauțiune pentru inculpatul Gabriel Iulius Mardarasievici. Aceeași instanță a hotărât și menținerea controlului judiciar pentru fostul primar Gheorghe Nichita.

Hotărârea Curții de Apel este definitivă.

În luna decembrie 2015, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar pe cauțiune, a lui Gabriel Mardarasevici, director SC Information Business Consulting SRL (IBC), cu privire la săvârșirea infracțiunii de dare de mită. De asemenea, a fost dispusă indisponibilizarea, prin sechestru asigurator, în forma popririi, asupra contului deținut la o unitate bancară de către inculpatul Gabriel Mardarasevici.

În același dosar au mai fost trimiși în judecată Gheorghe Nichita (fost primar al Iașiului), Tiberiu Urdăreanu (președinte al grupului de firme UTI) și Mihail Tănăsescu (vicepreședinte al grupului de firme UTI).

Dosarul se judecă la Tribunalul București.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.