Opera din Iaşi, în cădere!

Opera din Iaşi, în cădere!

După eşecul înregistrat cu „Văduva veselă”, care a avut premiera la Bucureşti şi despre care, atunci când s-a jucat la Iaşi, nu a vorbit nimeni, Opera noastră dragă reuşeşte să mai înregistreze un „mic” regres!

Conform unui comunicat sec transmis de cei de la Opera Naţională Română Iaşi: „Din pricina îmbolnăvirii sopranei Lăcrămioara Maria Hrubaru Roată, spectacolul Lucia di Lamermoor, programat în data de 21 septembrie 2016, ora 18.30, va fi anulat, fiind înlocuit cu spectacolul de balet Gală Extraordinară – Pagini muzicale celebre” în interpretarea baletului şi orchestrei Operei Naţionale Române Iaşi, sub bagheta dirijorului Vladimir Lungu (Turcia). Coregrafia este semnată de celebra balerină Ileana Iliescu, artista care a dansat pe cele mai mari scene ale lumii şi care le-a împărtăşit europenilor pasiunea sa pentru balet”.

Citeşte şi Beatrice Rancea şi Andrei Şerban, criticaţi extrem de dur după Văduva veselă”

Spectatorii care doresc returnarea banilor, se vor prezenta la casieria ONRI (foaier) cu biletul.

Spectatorii care doresc să participe la „Gala Extraordinară – Pagini muzicale celebre” o pot face în baza biletului deja cumpărat pentru spectacolul anulat, „20”, mai zic cei de la Operă.

Faptul că Lăcrămioara Maria Hrubaru Roată s-a îmbolnăvit ne întristează într-un mod cât se poate de sincer. În schimb, nu putem să nu ne întrebăm de ce nu o poate înlocui nimeni…

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.