Oportunităţi de studiu în SUA

Oportunităţi de studiu în SUA

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi, prin Compartimentul American Corner, în colaborare cu Centrul de Consiliere Educaţională (FEAC) din cadrul Comisiei Fulbright Româno-Americane organizează o Sesiune de informare şi instruire referitoare la oportunităţile de studiu în SUA pentru elevii de liceu.

Liceenii şi profesorii vor afla mai multe informaţii privind selecţia universităţilor, procesul de admitere, pachetul de aplicaţie şi oportunităţile de finanţare.

American Corner Iaşi pune la dispoziţia publicului materiale necesare pregătirii pentru testele TOEFL, SAT, LSAT, GRE, precum şi alte resurse necesare pentru aprofundarea limbii engleze.

Deoarece numărul de locuri este limitat (25 de locuri), înscrierea se va face pe baza principiului „primul venit, primul înscris”.

Cei interesaţi se pot înscrie până pe data de 1 octombrie 2016, ora 16.00, direct la Compartiment American Corner al Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” (Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 8-10); telefonic sunând la numărul 0758804011 sau scriind un e-mail pe adresa americancorneriasi@gmail.com.

Sesiunea de informare şi instruirea va avea loc luni, 3 octombrie 2016, între orele 14,30 – 15,30, la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” din Iaşi.

Participarea este gratuită.

Programul Fulbright este un program de schimburi culturale, ştiinţifice şi educaţionale, desfăşurat de SUA în toată lumea, încă din 1946, la iniţiativa senatorului James W. Fulbright.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.