Oprea, la Iași: „Pozele date publicității de Victor Ponta nu au fost făcute în sufrageria mea“

Oprea, la Iași: „Pozele date publicității de Victor Ponta nu au fost făcute în sufrageria mea“

Liderul Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă, la Iași, despre pozele date publicității recent de către fostul premier Victor Ponta că nu au fost făcute în sufrageria sa, ci la o casă de protocol a Serviciului Român de Informații (SRI).

„Din câte știu, acele poze au fost făcute într-o casă de protocol a SRI. La acea dată eram vicepremier pe probleme de securitate națională. Eu, în general, nu comentez evenimentele private. Nici dumneavoastră nu cred că v-ar plăcea să fiți puși să povestiți în public diverse evenimente private. În orice caz, pozele respective nu au fost făcute în sufrageria mea, dar nu pot spune că acest zvon nu m-a făcut mai simpatic”, a spus Oprea.

Fostul premier Victor Ponta a publicat recent pe Facebook fotografii în care apar Liviu Dragnea, împreună cu Codruţa Kovesi, Gabriel Oprea şi George Maior, susținând că actualul lider al PSD nu ar fi luptat niciodată cu “statul paralel”. Totodată, Victor Ponta a prezentat o altă fotografie în care liderul PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul vicepremier şi ministru al Dezvoltării, Vasile Dâncu, dar și de fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Oprea a fost prezent sâmbătă la Iași, la Ședința Comitetului Executiv al UNPR, prin prisma funcției de președinte-fondator pe care o are. La ședință au participat aproximativ 500 de delegați din țară, iar, în cadrul ei, s-a luat decizia numirii lui Mircea Manolache, șeful filialei ieșene, în funcția de vicepreședinte la nivel național al formațiunii politice, conform lui Gabriel Oprea.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.