Opriţi inconştienţii! Copiii, victime ale şoferilor nesăbuiţi

Opriţi inconştienţii! Copiii, victime ale şoferilor nesăbuiţi

Tragedie într-o familie din orașul Vicovu de Sus, judeţul Suceava, unde un copilaș de 4 ani a murit după ce a fost izbit de o mașină. În judeţul Neamţ, un bărbat din Petricani a accidentat un copil de 2 ani şi a plecat de la locul accidentului, considerând că s-a înţeles cu mama micuţului.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe strada Crasnei din oraşul Vicovu de Sus, o localnică de 39 de ani a efectuat manevra de viraj la dreapta pe strada Trandafirilor şi a acroșat un minor de 4 ani, din aceeași localitate, care se deplasa cu bicicleta din sens opus, pe aceeași parte a drumului.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a minorului, care a fost transportat la spital cu ambulanța unde i s-au acordat îngrijiri medicale, însă la scurt timp, acesta a decedat.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, au precizat reprezentanții Poliției Suceava.

În judeţul Neamţ, un bărbat din Petricani a accidentat un copil de 2 ani, pe un drum judeţean din aceeaşi localitate. Acesta s-a împăcat cu mama copilului şi şi-a văzut de drum, fără să anunţe incidentul.

Poliţia a aflat despre incident şi nu a ţinut cont de înţelegerea dintre cei doi, deschizând dosar penal.

Poliţiştii au identificat bărbatul în cauză, care a precizat că în urma discuţiilor purtate cu mama copilului accidentat, aceasta i-ar fi spus să meargă la domiciliul său întrucât minorul nu a suferit leziuni şi nu are nicio pretenţie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Totodată poliţiştii au constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autovehiculului condus de acesta, era expirată din data de 13.07.2018.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.