Opriţi-l pe Vasile Cîtea! Nu-l mai lăsaţi să scrie!

Opriţi-l pe Vasile Cîtea! Nu-l mai lăsaţi să scrie!

Fost boxer şi fost susţinător al lui Mihai Chirica, Vasile Cîtea este unul dintre deputaţii PSD care ar face mult mai mult bine dacă şi-ar închide contul de Facebook. Fiecare (sau aproape fiecare) postare a sa este o agresiune la adresa limbii române şi a celor care scriu şi vorbesc româneşte.

Miercuri, 20 iunie 2018, deputatul PSD Vasli Cîtea ne-a oferit o nouă mostră de mutilare a limbii române. „Azi COSR împreuna cu ambasada republicii Mexic , au omagiat medaliații Români,de la JO Mexic, 1968, ne bucurăm și-i mulțumim maestrului Calistrat Cutov, care îl vedeți pe podium , pentru tot ce a făcut și reprezintă in istoria boxului românesc ,FRĂȚII CUȚOV”, spune Cîtea pe Facebook.

Intenţia sa a fost una lăudabilă, dar, din păcate, modul de exprimare, necunoaşterea regulilor de scriere trădează o persoană cu un nivel scăzut de pregătire.

Textul postat de Cîtea este atât de prost scris încât pur şi simplu îţi este ruşine să-l citeşti!

Deputat PSD de Iaşi, Vasile Cîtea a fost unul dintre susţinătorii înfocaţi ai lui Mihai Chirica. Numai că, atunci când primarul a căzut în dizgraţie, Cîtea s-a reorientat şi a trecut de partea lui Maricel Popa, dar nu înainte de a încerca să preia el puterea în PSD Iaşi.

Ne oprim aici, pentru că Vasile Cîtea nu mai are timp să înveţe să scrie şi să vorbească româneşte. Dar, are, totuşi, suficient timp la dispoziţie să-şi închidă pagina de Facebook sau să se limiteze la distribuirea de reţete şi remedii naturiste.

Sursa foto: Facebookvasile-catea

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.