Organele interne au influenţă asupra ochilor

Organele interne au influenţă asupra ochilor

Suferinţele ficatului şi rinichilor sunt o cauză frecventă a bolilor oculare. Când ficatul şi rinichii nu funcţionează corespunzător, organismul este slăbit, ceea ce permite agenţilor iritanţi să atace ochii, părţile cele mai sensibile ale corpului.

Tratamentul trebuie să restabilească mai întâi funcţiile hepatică şi renală, grăbind răspunsul imun prin dezintoxicare şi întărind organismul. Aplicaţiile interne şi externe se vor adresa atât părţii bolnave, cât şi organismului în întregul său. Se utilizează în tratamentele pentru majoritatea bolilor oculare un ceai pentru rinichi, unul hepatic şi unul hipocolesterolemiant, pentru a ajuta mai întâi restabilirea unor funcţii importante din organism. Apoi, se foloseşte un «echilibrant energetic» care reglează tensiunea intraoculară, echilibrează sistemul glandular şi normalizează circulaţia sanguină. După caz, în funcţie de fiecare pacient, se administrează tincturi de salvie, de propolis, de germeni de grâu, orz, ovăz, care contribuie la relansarea funcţiei renale şi echilibrează sistemul endocrin, ca o premisă a vindecării ochilor.

După ce s-au ocupat mai întâi de sănătatea întregului, specialiştii se concentrează asupra tratamentelor externe pentru zona ochilor, folosind preparate din gama Vedevital – pulbere şi unguent care spală, reconfortează şi fortifică ochii, extrăgând din ţesuturi substanţele patogene şi grăbind vindecarea; Salvamin – o cremă de circulaţie care contribuie la refacerea circulaţiei sanguine şi la întărirea capilarelor în zona pleoapelor şi în vecinătatea ochilor; Tonicul FVS 1 – loţiune cu efect revitalizant, care se foloseşte atât intern, cât şi extern. Intern, acest ceai tonic echilibrează sistemul nervos, trezeşte „medicul din interior” în stimularea metabolismului, în timp ce extern, sub formă de comprese, relaxează ochii şi activează circulaţia sângelui.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.