Ori îl iubește, ori o plătește!

Ori îl iubește, ori o plătește!

Complicate tare lucrurile cu primarul Kikirik din orașul Iakisik de pe planeta Marte. Și nu din punct de vedere politic sau administrativ, ci dintr-un punct de vedere ceva mai omenesc: al susținerii între (dintre) sexe!

Cu siguranță vă aduceți aminte de doamna Aproape Barbă Roșie, cea pe la care Kikirik încerca să-și plimbe bișonul, fără prea mari sorți de izbândă. Ei, se pare că de atunci lucrurile s-au mai schimbat, evoluat sau cum vreți să mai ziceți. Aproape Barbă Roșie a făcut câțiva pași mici pentru omenire, dar mari pentru Kikirik. Nu a primit încă bișonul în curte, dar a mai cedat, așa, la o emisiune Tv… o privire galeșă, o minge ridicată la fileu, o laudă mică strecurată pe ascuns… Cum spuneam, pași mici pentru omenire, dar…

Citește și Ştim unde vrea primarul Kikirik să-şi plimbe bişonul!”

Într-un acces de mărinimie (pe fondul consumului de proteste în piață), doamna cu pricina a fost cât pe ce să facă pasul cel mare. Dar s-a oprit (din păcate, zicem noi) doar la niște laude mărunte și câteva preluări pe Fakebook din zicerile marelui revoluționar din Poprikanik (parcă așa se cheamă locul în care s-a născut „el lider maximo”). Nu e puțin! E o dovadă de apreciere, nu-i așa?

Totuși, nu am putut să nu ne întrebăm care a fost motivul acestei apropieri bruște, că doar nu o fi fost numai „revoluția”. Și așa am ajuns la două variante: ori îl iubește, ori o plătește! Noi, recunoaștem, am merge pe prima variantă, dar ne e teamă că se supără actuala aspirantă la titlul de „doamna Kikirik”! Motiv pentru care vă lăsăm pe dumneavoastră să votație pentru varianta corectă (asta dacă nu mai există și o altă propunere)!

Până una-alta, întregul oraș Iakisik se bucură, pentru că doi oameni care să se potrivească mai bine greu mai găsești!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.