Palas Iaşi te trimite acasă la Moş Crăciun

Palas Iaşi te trimite acasă la Moş Crăciun

Ansamblul Palas îi ajută pe clienţi să fie chiar ei Moş Crăciun. Cei care vin cu lista de cumpărături în magazinele din Palas pot fi răsplătiţi pentru sesiunile lor de shopping cu o experienţă de neuitat, împreună cu familia, în Laponia.

Crăciunul se apropie cu paşi repezi, iar pentru a-i ajuta pe clienţi să pună sub brad cele mai frumoase cadouri, ansamblul Palas le oferă prilejul de a fi în rolul simpaticului bătrânel. În perioada 4 – 24 decembrie 2016, ansamblul Palas îi invită pe ieşeni şi nu numai acasă la Moş Crăciun. Cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas şi merg cu bonurile la Centrul Info, pot participa la tombola iernii. În fiecare zi, primii 218 participanţi vor primi cadouri instant: căni şi ceainice pentru timpul petrecut cu prietenii, cozonaci pufoşi şi delicioşi, sesiuni de înfrumuseţare, meniuri savuroase în food court, accesorii pentru pregătirea cinei de Crăciun sau cutii cu bomboane de ciocolată.

În Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie, se va desfăşura marea extragere a tombolei. Prin tragere la sorţi, va fi desemnat cel mai norocos client al ansamblului Palas, care va pleca în aventura vieţii lui, în Laponia, în anul 2017. Alături de alţi trei membri ai familiei, va descoperi tărâmul fermecat în care trăieşte Moş Crăciun şi vor petrece cea mai frumoasă vacanţă.

În acest an, ansamblul Palas le oferă tuturor clienţilor prilejul de a ajunge acasă la Moş Crăciun. Din 6 decembrie, în intervalul orar 12.00 – 21.00, în Atrium, cei mici pot descoperi căsuţa magică, unde, ajutaţi de ochelari 3D pentru realitate virtuală, vor porni cu săniuţa în căutarea simpaticului bătrânel. La finalul călătoriei vor avea şansa de a se întâlni cu însuşi Moş Crăciun.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.