Până şi preşedintele Băsescu a înţeles ce se întâmplă cu ziarul Adevărul!

Până şi preşedintele Băsescu a înţeles ce se întâmplă cu ziarul Adevărul!

Am scris, şi nu o dată, despre modul grosolan în care cotidianul Adevărul manipulează, făcând jocul unuia sau unora şi abandonând orice urmă de dentologie…

Preşedintele Traian Băsescu, cel care în ultimii ani a tot beneficiat de „ajutorul” celor de la Adevărul, a ajuns acum să se întrebe dacă nu cumva ziarul a ajuns să alunece „în mod deliberat în minciună”! Lucruri pe care noi le-am prezentat de mult timp…

Iată ce a scris Băsescu, care, pe deasupra, a avut şi pretenţia ca „postarea” să fie considerată de Adevărul… un drept la replică! Ne este foarte greu să ne abţinem din râs!

Ziarul Adevărul alunecă deliberat în minciună?

Ziaristul Radu Eremia utilizează trunchiat intervenţia mea din Senatul României şi încearcă să construiască ideea falsă a unei alianţe antijustiţie între mine, PSD, ALDE şi UDMR. Pot înţelege interesele patronatului ziarului, dar să mistifici prin omisiune o intervenţie în Senatul României este cam mult şi nu-l onorează nici pe ziarist şi, cu atât mai puţin, ziarul. La această oră nu am stenograma intervenţiei, dar voi reda principalele idei ale intervenţiei :

1.Am cerut înfiinţarea unei Comisii Speciale comune Senat şi Camera Deputaţilor, formată din câte doi reprezentanţi ai fiecărui partid parlamentar (un senator şi un deputat). Propunerea este în conformitate cu regulamentele Parlamentului şi are avantajul că nu ţine cont de majorităţile parlamentare.

2.Comisia Specială ar trebui să-şi asume introducerea modificărilor obligatorii cerute prin deciziile CCR în CP şi CPP, precum şi modificările impuse de Directiva 343 din 2016 a Uniunii Europene, într-un termen de 30 zile.

Dacă propunerea mea va fi acceptată, Comisia Specială ar avea 13 membri din care 6 din coaliţia la putere (PSD, ALDE şi UDMR), 6 de la opoziţie (PMP, USR şi PNL) şi unul de la minorităţi, ceea ce ar da şanse mult mai mari opoziţiei să participe la corecta modificare a codurilor.

Dacă veţi compara această postare cu cele relatate de Radu Eremia, veţi constata că sensul intervenţiei mele a fost complet mistificat prin omisiunile deliberate ale jurnalistului.

Sper că ziarul ADEVĂRUL va prelua postarea mea ca drept la replică.

PS – Am editat postarea la ora 09.00,după ce am găsit stenograma intervenţiei din Senat” – cam asta a scris preşedintele… cu tot cu P.S!

Citeşte şi „Ziarul de Iaşi, Adevărul şi dentologia!”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.