Până unde merge nesimţirea tehnocraţilor lui Cioloş?

Până unde merge nesimţirea tehnocraţilor lui Cioloş?

Printr-un ordin care a intrat în vigoare la 29 decembrie 2015, niciun angajat al Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nu mai are voie să dea declaraţii în mass-media fără acordul ministrului Agriculturii, Achim Irimescu. Cu alte cuvinte, lasă-i pe proştii care ne-au adus la guvernare să orbecăie prin întuneric, pentru că oricum sunt învăţaţi cu cenzura încă de pe vremea lui Ceauşescu!

Într-un articol publicat în ziarul „Evenimentul”, se arată că „după ce s-au fofilat prin faţa oamenilor cu aere de specialişti europeni, deschişi la comunicarea cu societatea civilă şi îmbrăcând hainele de crai reformatori ai scenei politice, autoproclamaţii tehnocraţi îşi dau arama pe faţă şi arată care este tactica lor de guvernare”, „punându-le oamenilor pumnul în gură şi reducându-i la tăcere”.

Orice declaraţie, interviu, sincron acordate mass-media, participarea în emisiuni TV, de radio sau online, precum şi toate comunicatele sau informaţiile de presă vor face obiectul unei avizări prealabile din partea ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu”, se arată în adresa semnată de tehnocratul lui Dacian Cioloş.

Ceea ce face acest om sunt nişte aiureli, nişte aberaţii, pentru că un ministru are de lucru, nu semnează avize pentru presă. Nu mă uimeşte însă comportamentul acestor străini cărora le-am permis să preia puterea acestei ţări, dând la o parte pe cei care au primit votul oamenilor, dându-i la o parte pe politicienii aleşi”, declară deputatul PSD Anghel Stanciu

În acelaşi articol, se mai spune şi că „Tupeul de joasă speţă a lui Achim Irimescu este cu atât mai mare cu cât învestirea Guvernului Cioloş a fost sprijinită de societatea civilă care şi-a pus speranţa în cei care se autointitulau reformatorii administraţiei şi ai clasei politice”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.