Parteneriat între ZEELANDIA şi Toyota Iaşi

Parteneriat între ZEELANDIA şi Toyota Iaşi

În luna aprilie a acestui an, Toyota Iaşi a încheiat un nou parteneriat cu SC ZEELANDIA SRL, subsidiara din România a grupului cu acelaşi nume din Olanda, prin care aceasta înlocuieşte flota de maşini existente cu Toyota Hybrid, prin achiziţia unui număr de 9 unităţi.

ZEELANDIA devine prima companie privată din Iaşi care se implică direct în reducerea nivelului emisiilor şi păstrarea unui mediu înconjurător curat, incluzând în flota sa primele două maşini Toyota Yaris Hybrid. „Sperăm că această iniţiativă va indemna şi alte companii private să aleagă această alternativă în ceea ce priveşte păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat, emisii şi consum redus, cost redus de proprietate, valoare de revânzare şi, nu în ultimul rând, plăcerea de a conduce”, se afirmă într-un comunicat al Toyota Iaşi.

Toyota, încă din 1997, este unul dintre pionierii iniţiativelor privind responsabilitatea faţă de natură şi siguranţa autovehiculelor. Mai mult, prin îmbunătăţirea tehnologiei convenţionale, precum şi eforturile de pionierat în aplicarea de noi tehnologii, Toyota a făcut paşi uriaşi în a dezvolta automobile eco, care vor ajuta la reducerea emisiilor de carbon, diminuând astfel efectul de seră şi consecinţele negative ale acestuia asupra planetei.

Ca urmare a angajamentului pe care Toyota şi l-a asumat faţă de păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat şi prin politica Toyota Earth Charter, intenţia companiei este de a reduce până în anul 2020 cu 25% consumul de carburant convenţional, prin dezvoltarea tehnologiilor hybrid plug in, maşini electrice şi FCV (hidrogen).

Astăzi, peste 8 milioane de clienţi Toyota din toată lumea conduc un model Toyota HYBRID.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.