Patru persoane au ajuns la spital după un incendiu la un bloc din Botoşani

Patru persoane au ajuns la spital după un incendiu la un bloc din Botoşani

Patru persoane au fost transportate la spital şi alte câteva zeci evacuate, din cauza unui incendiu izbucnit marţi într-un bloc de pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani.

Aflaţi în locuinţă în momentul pornirii focului, proprietarii au ieşit pe casa scării şi au cerut ajutor. Alertaţi, vecinii au sunat la 112, cerând ajutor, mai ales că fumul gros invadase deja blocul.

La faţa locului au ajuns trei echipaje de pompieri, patru echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, un echipaj SMURD, dar şi poliţişti şi echipe de intervenţie ale Delgaz Grid.

Trei locatari de la etajele superioare, printre care şi două surori în vârstă de 85 şi 87 de ani, au fost găsiţi inconştienţi, fiind preluaţi de îndată de cadrele medicale şi transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean. O a patra persoană a fost transportată la spital după ce a acuzat o stare de rău din cauza fumului inhalat, iar un alt locatar a primit îngrijiri la faţa locului. Printre cei transportaţi la spital se numără şi proprietarul apartamentului în care a izbucnit incendiul, acesta intoxicându-se cu fum şi suferind arsuri uşoare.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.