Pe ce îşi cheltuie Zuckerberg banii?

Pe ce îşi cheltuie Zuckerberg banii?

Mark Zuckerberg a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru achiziţia unui teren alăturat proprietăţii sale din Hawaii. El a făcut deja acelaşi lucru în California, în jurul casei în care locuieşte, pentru a se feri de curioşi.

Fondatorul Facebook continuă astfel să îşi protejeze viaţa privată, nu numai în spaţiul virtual, pe Facebook, ci şi în viaţa reală. În Hawaii, a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru un teren de peste 300 de hectare aflat lângă proprietatea sa. Potrivit Business Insider, terenul va fi o zonă tampon între proprietate şi curioşii care ar dori să îl vadă pe ocupantul ei. Deşi spaţiul este destul de mare şi s-ar putea construi destule obiective pe el, Zuckerberg nu prevede nimic de acest fel. Cumpărarea ar fi fost realizată în octombrie 2014.

Tânărul creator al Facebook este obişnuit cu astfel de excese pentru a-şi proteja casele. În Silicon Valley, la Palo Alto, el a cheltuit cu un an mai devreme peste 30 de milioane de dolari pentru a cumpăra patru proprietăţi vecine cu a sa.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.