Pe primar nu-l interesează medicina ieșeană!

Pe primar nu-l interesează medicina ieșeană!

Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași a deschis noul an universitar printr-o ceremonie spectaculoasă care a avut loc duminică, 2 octombrie, în Piața Națiunii.

Deși ceremonia de deschidere a fost planificată în detaliu, mare mi-a fost mirarea când am constatat că tocmai primarul orașului, Mihai Chirica, lipsea. Mai mult, cu doar câteva zile în urmă, în cadrul altei ceremonii de început de an universitar, Chirica explica, cu seriozitate, cum maratonul deschiderii anului academic în universitățile ieșene continuă  și mai are pe listă cel puțin două festivități la care va fi prezent. Iată că pus în fața faptului împlinit Chirica a dat bir cu fugiții. De asemenea, din reacția prezentatorului pare-se că Mihai Chirica nici nu și-a anunțat absența, așa cum cere protocolul unui astfel de eveniment…

M-am tot gândit la motive plauzibile pentru care primarul ar fi putut lipsi de la o asemenea manifestare, însă în afară de rușinea de a scoate capul în lume după ce a dat-o în bară (iar!) cu amplasamentul Spitalului Regional de Urgență nu am găsit nici unul.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.