Penibili 2.0. Dragnea și Grindeanu l-au pozat pe furiș pe Trump

Invitat în Statele Unite ale Americii, alături de președintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea, cu ocazia investirii președintelui ales Donald Trump în funcție,  premierul României, Sorin Grindeanu, nu a ratat ocazia de a se lăuda prietenilor de pe Facebook.

Mândru nevoie mare, cu zâmbetul până la urechi, premierul a postat pe rețeaua de socializare câteva fotografii care-l surprind pe el și pe Liviu Dragnea alături de Donald Trump, într-un cadru restrâns. „Aseară, la Washington DC, față în față cu președintele Donald Trump, alături de președintele Liviu Dragnea. Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casa Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook în urmă cu doar câteva zeci de minute.

Nici Liviu Dragnea nu a întârziat cu lădatul întâlnirii de peste ocean. Alături de aceleași poze, președintele Camerei Deputaților a transmis că România este importantă pentru noul președinte al Statelor Unite. „Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.  I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!”A fost un dialog cald și deschis”, a postat președintele PSD pe rețeaua de socializare.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.