Penibilii de la stiripesurse.ro au comis-o din nou!

Penibilii de la stiripesurse.ro au comis-o din nou!

Goana după două like-uri naşte penibili. Cam aşa se poate rezuma ceea ce face site-ul stiripesurse.ro, un site care, dacă vă mai aduceţi aminte, s-a lansat puternic pe la începutul lui 2015, odată cu ofensiva DNA împotriva oamenilor politici (coincidenţă?).

Să vă explic de unde am plecat. Vineri, 23 septembrie, pe stiripesurse.ro tot apărea un text care anunţa că luni, 26 septembrie, fix la ora 10.00 se va publica o informaţie despre vânzarea unui mare post de televiziune din România. Iacătă că s-a făcut şi luni, şi ora 10.00 şi a apărut şi ştirea, cu titlul „EXCLUSIV Antena 3 se află în negocieri pentru vânzare”. Bombă, nu-i aşa? Antena 3, postul care şi-a făcut o virtute din a-i apăra pe români de Traian Băsescu şi de tot felul de abuzuri a fost scos pe tarabă de cei de la stiripesurse. Prezentăm, în continuare, câteva fragmente din textul cu pricina: „Interesat de achiziţionarea Antena 3 se pare că este un grup de investitori străini reprezentat de profesorul dr. Stylianos Syrmoglou, CEO de-a lungul timpului a mai multor trusturi de presă din Grecia şi nu numai, conectat foarte bine şi la industria de televiziune din SUA. Nu doar Antena 3 e în vizorul grupului de investitori, ci şi Kanal D, dar negocierile se poartă doar cu Antena 3. Pe surse, am aflat că discuţiile dintre jurnalistul grec şi reprezentanţii Antena Group deja au început de aproximativ o lună. Syrmoglou a avut întrevederi cu Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu, acesta din urmă fost CEO al Antena Group, dar retras, oficial, după condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare, sentinţă ce nu e definitivă, dar rămas, în continuare, între oamenii care iau decizii. Din informaţiile noastre, grupul de investitori străini aşteaptă un răspuns la propunerile făcute trustului român de presă chiar de la fondatorul antenelor Dan Voiculescu, în ciuda faptului că în prezent acesta se află în penitenciar”.

Citeşte şi „Goana după prostie: azi stiripesurse.ro”

Şi textul continuă tot aşa, vorbind de „surse”, dar fără să prezinte şi punctul de vedere al celor de la Antena 3. Aceasta în condiţiile în care unul din oamenii care se ocupă de stiripesurse este… un fost angajat al Antena 3!

Cum era şi normal, la scurt timp, Antena 3 a venit cu dezminţire de bun simţ, arătând că, de fapt, toată construcţia făcută de penibilii de la stiripesurse.ro este o minciună. „Antena 3 infirmă categoric existenţa unor discuţii de negociere având în vedere o tranzacţie cu un grup de investitori străini, aşa cum speculează un site local de ştiri. Informaţiile prezentate cu titlu de exclusivitate sunt total opuse realităţii, fiind lansate împotriva oricăror principii jurnalistice, fără a fi verificate. Compania noastră doreşte să precizeze că nu a fost contactată de niciun reprezentant al acestui site pentru un punct de vedere. În prezent, Antena 3 este implicată în procesul de mutare a studiourilor în zona Pipera, efort ce presupune atât investiţii, cât şi noi provocări de conţinut. Suntem convinşi de discernământul publicului, care nu cade în capcana unor asemenea fabricaţii. Solicităm publicarea acestei poziţii oficiale atât pe site-ul care a generat acest neadevăr, cât şi pe platformele care l-au preluat”. Semnează Mihai Gâdea, CEO ANTENA 3.

Presupun că nu mai are rost să comentăm! Însă, nu putem să nu remarcăm faptul că această încercare de manipulare şi de producere a unei degringolade în rândul celor care au relaţii comerciale cu Antena 3 putea să îşi atingă obiectivul (dacă era orchestrată inteligent)!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.