Penibililor, cât vă ia să faceţi un site?

Penibililor, cât vă ia să faceţi un site?

Plecarea lui Gheorghe Nichita din PSD Iaşi a lăsat în urmă o adunătură de incompetenţi. Mulţi, slab pregătiţi, incapabili să se adune şi, mai ales, puşi tot timpul pe căpătuială.

Dar, de la ce am pornit. De mai bine de două luni, PSD Iaşi se chinuie să-şi facă site… nou, pentru că, se spune, cel vechi nu mai corespundea realităţilor comunicatoare ale partidului roşu (sau roz, dacă ne luăm după pagina de Facebook a Organizaţiei Municipale Iaşi a PSD). Aş fi putut înţelege această dorinţă de schimbare dacă ea ar fi fost însoţită şi de fapte. Ceea ce am sesizat însă este că, în noua eră a PSD, partidul nu simte nevoia să comunice. Cu alegătorii. Asta în condiţiile în care, dacă te uiţi pe organigrame, vezi o tonă, la propriu şi la figurat, de comunicatori. Adică exact acei oameni care ar fi trebuit să se ocupe, printre altele, şi de un banal site.

Nu ştiam că trebuie să fii geniu ca să foloseşti o platformă WordPress (sau Jumla sau orice altceva), să cumperi o temă (dacă nu te duce mintea să faci una), să cauţi nişte poze, ceva mai multe informaţii şi să le asamblezi într-un design unitar pentru a obţine un site simplu şi eficient.

Dar, până la urmă, e treaba lor… a lui Mihai Chirica, cel care candidează la funcţia de Nichita al Iaşiului, a celui care va candida pentru Consiliul Judeţean, a celor care vor candida pentru parlamentare şi tot aşa…

În ceea ce-i priveşte pe comunicatori, cuvântători sau cum dracu s-ar mai numi ei, ce pretenţii să ai de la nişte indivizi care au nevoie să fie ţinuţi de mână pentru a putea trece strada!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.