Pentru că nu-l mai ascultă nimeni în PSD, Liviu Dragnea vorbeşte pe Facebook!

Pentru că nu-l mai ascultă nimeni în PSD, Liviu Dragnea vorbeşte pe Facebook!

De unde la începutul anului era şeful-şefilor şi îşi asuma întregul program de guvernare, garantând pentru implementarea celor promise în campania electorală, Liviu Dragnea a ajuns astăzi să nu mai fie băgat în seamă de nimeni….

Şi pentru că subalternii îi dau cu flit de câte ori au ocazia, Liviu Dragnea se consolează pe Facebook cu câte o postare de „reacţie” (asta când nu pune poze de la pescuit). Aşa se face că marţi, 9 mai, încercând să liniştească mediul de afaceri, care a reacţionat extrem de dur la o circulară a ANAF care stabilea o „normă de amenzi” pentru investitorii privaţi, Dragnea a postat pe Facebook următoarea „declaraţi”, care, cică, ar fi trebuit să liniştească apele:


Constat că inspectorii fiscali care controlează firmele sunt încă tributari unei mentalităţi de tip sovietic, de genul chiar dacă eşti în regulă, îţi găsim noi ceva!. E inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi, cum reiese din circulara ANAF trimisă recent către direcţiile judeţene de finanţe. Din fericire, în scurt timp va intra în vigoare Legea prevenţiei care va pune capăt acestui fenomen. Nu se va mai da nicio amendă fără o acţiune de prevenţie premergătoare”.


Dincolo de faptul că, la o analiză atentă, ne arată că nu are nicio soluţie împotriva acestei situaţii, Dragnea nu spune nimic despre şeful de la ANAF (pus în funcţie de premierul Sorin Grindeanu, subalternul lui Dragnea în PSD), şi nici despre noul vicepreşedinte al ANAF (vechiul fiind demis luni, 8 mai, de acelaşi premier Grindeanu)!

Păi, ce faceţi domnu Dragnea? Pe de o parte îi păcăliţi pe contribuabili că nu vor mai fi hărţuiţi de ANAF, iar pe de altă parte îi puneţi pe oamenii acceptaţi de PSD să-i rupă în două tocmai pe cei pe care aţi spus că-i protejaţi cu legea prevenţiei? Sau, de fapt, fiecare a ajuns să facă exact ce vrea, iar dumneavoastră aţi pierdut controlul asupra celor puşi în funcţii de PSD?

Grele întrebări! Sper ca domnul Dragnea să ne răspundă, totuşi… măcar pe Facebook, dacă nu în altă parte!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.