Pentru ce s-a scremut PSD Iaşi timp de 3 luni

Pentru ce s-a scremut PSD Iaşi timp de 3 luni

Cam atât a durat construirea noului site al PSD Iaşi. Însă aşteptarea a meritat… Ce a ieşit este de domeniul… şoc şi groază. Un site mai urât şi mai lipsit de personalitate nu am văzut în viaţa mea.

Echipele reunite de cuvântători ai PSD Iaşi şi-au arătat, în sfârşit, valoarea. Au distrus un site funcţional, bun, frumos, cu unul care are legătură cu PSD exact cum am eu cu M10! Ceva mai urât… Doamne, fereşte! Ţi se strepezesc dinţii în gură când te uiţi pe ceea ce au realizat cei care au lucrat la psdiasi.ro!

Aproape 3 luni le-a luat să cumpere o temă de 75 de dolari, să instaleze un WordPress şi să scrie câteva cuvinte. Uau! Halal performanţă! Nici măcar nu au avut minima inspiraţie de a schimba puţin culorile astfel încât să mai arate a site PSD, nu a ciornă de examen de clasa a IV-a!

Uitaţi-vă puţin la pozele de mai jos şi faceţi o comparaţie între cum arată tema cumpărată şi cum au implementat-o ei. Nicio modificare, nimic, de parcă au tradus din engleză în română.

Şi ca să vedem totuşi şi o parte bună a lucrurilor, bine măcar că au site! Pentru că site-ul psd.ro nu funcţionează, psd-neamt.ro nu se încarcă, la Botoşani nu există niciun fel de site, psdbacau.ro este indisponibil, la fel ca şi psdvaslui.ro. Singurii care au un site funcţional sunt cei de la PSD Suceava (psdsv.ro)!

În cazul în care se mai întreabă de ce a pierdut războiul pe online, îi sugerăm lui Liviu Dragnea să citească măcar acest text!

psd-site-nou-1psd-site-nou-2

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.