Pentru cei care mai au curaj să conducă prin Iași, începem săptămâna cu restricții de circulație

Pentru cei care mai au curaj să conducă prin Iași, începem săptămâna cu restricții de circulație

Săptămâna trecută au început lucrările de dezafectare a liniilor de tramvai de pe șos. Națională, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bd. N. Iorga și bifurcația din zona spălătoriei auto K9.

Lucrările continuă și în această săptămână și impun noi restricții de circulație:

– pe șos. Națională, între intersecția cu bd. N. Iorga și intersecția cu bd. D. Cantemir, circulația rutieră este cu sens unic, dinspre Podul de Piatră spre Podu Roș.

– la intersecția cu bd. D. Cantemir, conducătorii auto nu mai pot intra pe șos. Națională pentru a merge spre Podul de Piatră și trebuie să ocolească fie pe Splai Bahlui – Mal Stâng, fie pe bd. D. Cantemir și apoi pe str. Decebal, fie pe bd. N. Iorga.

– pe șos. Națională, între Podu Roș și bd. D. Cantemir se va circula normal, în dublu sens.

Tot în cadrul proiectului de modernizare a Splai Bahlui – Mal Drept, au început și lucrările de modernizare a bd. Chimiei, între pod Tudor Vladimirescu și pod Metalurgiei.

Lucrările de modernizare a Splai Bahlui – Mal Drept sunt efectuate de asocierea Viarom Construct SRL – Conest SA, iar valoarea totală proiectului este de aproximativ 30,7 milioane de lei, inclusiv TVA.

Lucrările se vor desfășura pe aproximativ 6 kilometri, fiind prevăzută reabilitarea carosabilului pe traseul dintre Podul de Piatră și podul Sfântul Ioan, dar și refacerea șos. Naționale pe sectorul dintre Podu Roș și Podul de Piatră.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.