Pereţi plini de mucegai la un spital din Botoşani

Pereţi plini de mucegai la un spital din Botoşani

Anchetă la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Botoşani, după ce o pacientă a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii care arată condiţiile mizere din băile instituţiei.

În imagini se vede cum pereţii sunt acoperiţi de mucegai, la fel şi instalaţia de canalizare. Şefii Spitalului Judeţean de Urgenţă au anunţat că vor demara un control pentru a vedea cine este vinovat.

Conducerea spitalului va face o verificare pentru a vedea dacă imaginile respective sunt reale şi vom lua măsurile necesare pentru remedierea problemelor, în cazul în care acestea există”, a declarat Ştefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani.

În Secţia de Boli Infecţioase nu s-au mai făcut lucrări de reabilitare de zeci de ani. „Anul acesta, începând cu 15 martie, conducerea spitalului intenţionează să schimbe toată tâmplăria PVC din cadrul secţiei, să izoleze în special grupurile sanitare care, datorită structurii, sunt în afară clădirii şi sunt frecvent supuse condensului şi apariţiei mucegaiului”, a mai spus Ştefan Bercea.

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.