Peste 15.000 lei încasați de Primărie pentru locuri de parcare

Peste 15.000 lei încasați de Primărie pentru locuri de parcare

În luna iunie, Primăria Iași, prin Direcția Exploatare Patrimoniu (DEP), a organizat patru licitații pentru închirierea mai multor locuri de parcare. În urma contractelor semnate, municipalitatea ieșeană va încasa 15.820 de lei.

Au fost scoase la închiriat 104 locuri de parcare de reședință în mai multe zone din municipiu. Dintre acestea, 85 au fost închiriate în parcările de reședință nou înființate în strada Han Tatar, nr. 14, opt în parcarea de reședință din strada Cucu, nr. 12, și 11 în parcarea de reședință din strada Olari, nr. 7.

Pentru începutul lunii august sunt programate trei licitații de închiriere a spațiilor de parcare. Pe 6 august vor fi scoase la licitație 14 locuri în parcarea de reședință din strada Basarabi, nr. 5, iar pe 8 august încă nouă locuri în parcarea de reședință din aleea Tudor Neculai, nr. 31, și pe 13 august 20 de locuri pe aleea Rozelor, nr. 24.

Licitatiile vor avea loc la sediul DEP Iași. Prețul documentației este de 10 lei/loc, iar taxa de participare de 5 lei/loc. Garanția de participare este de 50 lei/loc. Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține de la DEP.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.