Peste 1,5 milioane de buletine de vot vor fi pregătite pentru ieșeni

Peste 1,5 milioane de buletine de vot vor fi pregătite pentru ieșeni

Buletinele de vot pe care veți pune ștampila de vot duminică 11 decembrie vor fi tipărite în alt județ, mai exact, la Suceava. 

Contractul de tipărire a buletinelor a fost încredințat de Prefectură societății Tipo-Lidana SRL din Suceava. Aceasta urmează să tipărească 1,64 milioane de buletine de vot pentru Camera Deputaților și Senat. Valoarea contractului se va ridica la 207.144 lei, fără TVA.

Tipărirea buletinelor de vot se va face pe hârtia furnizată de Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale. Prefecturii i-a fost alocată o cantitate de 40 de tone de hârtie tipografică.

Machetele buletinelor de vot au fost aprobate de Biroul Electoral Județean în urmă cu aproape două săptămâni. Pe buletinele de vot destinate alegerii deputaților se vor afla candidații PNL, PMP, ALDE, PRU, Alianța Noastră România, USR, PSD, PSR și UDMR. Pentru Senat, a fost aprobată participarea la alegeri a zece formațiuni politice, la cele enumerate adăugându-se și PER. La alegeri vor putea vota 746.800 de ieșeni.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.