Peste 1,5 milioane de telespectatori au urmărit dezvăluirile făcute de Gheorghe Nichita la Antena 3

Peste 1,5 milioane de telespectatori au urmărit dezvăluirile făcute de Gheorghe Nichita la Antena 3

Emisiune de senzaţie sâmbătă seara la Antena 3, unde invitat a fost Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşiului.

Timp de aproape 60 de minute, Nichita a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre modul în care liderii din terioriu ai PSD au fost „lucraţi” de capii PSD, precum şi despre modul în care a fost urmărit şi supravegheat timp de mai bine de un an pe mandate de siguranţă naţională.

Invitat al Andreei Sava, realizatoarea emisiunii „Descoperiţi”, Gheorghe Nichita a povestiti cum, în perioada în care a stat în arestul Poliţiei şi la Penitenciarul Rahova, procurorii DNA i-au cerut capul lui Victor Ponta. „Eu lui Victor Ponta nu-i port pică, iertați-mă. Victor Ponta a luat puterea în partid și a încercat o structură, am făcut și eu parte. Nu știu mai departe ce s-a întâmplat cu chestia cu Kovesi și Coldea. Dacă mă întrebați pe mine, nu cred că Coldea a fost un prieten al lui Victor Ponta. Asta în niciun caz. Mi-a povestit și Victor Ponta foarte clar că Coldea îl urmărește și că îi vrea capul. Nu știu dacă a trecut de partea adevărată, nu știu asta. M-a deranjat foarte mult că n-a ieșit public să spună că nu a făcut asta. Am stat patru luni închis. Știți ce mi-au cerut procurorii în tot acest timp? Capul lui Victor Ponta și a familiei lui. Și le-am spus nu, nu am ce să dau, nu a făcut lucruri de genul acesta”, a spus Gheorghe Nichita.

Fostul primar al Iaşiului a vorbit şi despre faptul că pe timpul arestului i s-au cerut date despre pretinsa finanţare ilegală a campaniilor electorale ale PSD. „Eu m-am ocupat de campania de la Iaşi, la centru veneam doar pentru a vota hotărârile care trebuiau luate”, a spus Nichita.

Gheorghe Nichita a vorbit şi despre lista pe care au fost trecuţi toţi liderii locali ai PSD pentru a fi scoşi din viaţa politică. „În 2014, Marian Vanghelie îmi spune: vezi că este o listă, o are Traian Băsescu. Am spus că le umflă Vanghelie, că îi place lui să fie cel cu informația. Apoi am auzit-o în 2016 pe Alina Mungiu, spunând că exista o listă a indezirabililor întocmită de ONG-uri și de societatea civilă. Iar după asta Elena Udrea a confirmat existenţa listei”, a spus Nichita.

În emisiunea Andreei Sava, Gheorghe  Nichita a prezentat şi primul mandat pe siguranţă naţională pe care l-a primit din partea judecătorului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (de pe 24.12.2013 până pe 23.04.2014), prin care SRI putea să se ocupe de:

– „interceptarea şi înregistrarea comunicaţiilor electronice” efectuate de Nichita;

– „interceptarea şi înregistrarea audio-foto-video”;

– „accesul la sistemele informatice utilizate de Nichita Gheorghe la domiciliul său şi la locul de muncă”;

– „accesul la domiciliul, la locul de muncă şi în spaţiile temporare de cazare” ale lui Gheorghe Nichita!

În total, conform declaraţiilor fostului primar al Iaşiului, acesta a fost urmărit timp de 18 luni, perioadă în care singurul lucru care s-a găsit împotriva sa a fost relaţia amoroasă cu o fostă angajată a Primăriei Iaşi!

De altfel, acest dosar, care se judecă acum la Iaşi, se remarcă mai mult prin can-can-uri şi povestiri de alcov decât prin fapte de natură penală, lucru care demonstrează că, de fapt, în toată perioada în care a fost supravegheat nu s-a găsit mare lucru împotriva lui!

Surse din Antena 3 afirmă că, pe baza măsurătorilor de audienţă, emisiunea la care a fost invitat Gheorghe Nichita a fost urmărită de circa 1,6 milioane de telespectatori!print1print2

Sursa foto: Antena 3

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.