Peste 170 de locuri disponibile la a doua sesiune de la UMF Iași

Peste 170 de locuri disponibile la a doua sesiune de la UMF Iași

Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa“ Iași va organiza pe 20 septembrie cea de-a doua sesiune de admitere.

Cei interesați pot opta, în cadrul Facultăţii de Medicină, pentru cele 22 de locuri de la Nutriţie şi Dietetică, cu taxa în lei, pentru cele 10 locuri de la Medicină, cu taxa în lei, cu mențiunea „a doua facultate“, pentru cele 7 locuri de la Asistenţă Medicală Generală, cu taxa în lei, a doua facultate, sau pentru cele două locuri de la Nutriţie şi Dietetică, de asemenea, cu taxa în lei şi a doua facultate.

Cei care vor să se înscrie la Facultatea de Medicină Dentară pot opta pentru cele 24 de locuri de la specializarea Medicină Dentară, cu plata în lei, fiind disponibile şi trei locuri pentru Medicină Dentară, a doua facultate, de asemenea, la taxă, iar rromii au posibilitatea să opteze pentru sigurul loc rămas disponibil de la Tehnică Dentară.

La Facultatea de Farmacie, unde sunt cele mai multe locuri în sesiunea de toamnă, candidaţii pot opta pentru cele 78 de locuri la taxă de la Farmacie, pentru cele cinci locuri de la Farmacie, a doua facultate, iar românii de pretutindeni pot opta pentru singurul loc destinat lor rămas liber de la Farmacie.

La Facultatea de Bioinginerie medicală sunt disponibile 15 locuri la taxă, la Bioinginerie, două locuri la Bioinginerie, a doua facultate, și două locuri la Balneofiziokinetoterapie, a doua facultate.

Perioada de înscriere la concurs este 14-16 septembrie, testul grilă urmând să aibă loc pe data de 20 septembrie. Cei care doresc să se pregătească suplimentar pentru examenul scris pot să participe la cursurile gratuite oferite de către universitate, care au loc în perioada 29 august – 13 septembrie.

Astfel, cei care doresc să se pregătească la Chimie organică au posibilitatea să participe la cursuri în zilele de 29 şi 30 august sau 4, 5 şi 12 septembrie, între orele 9.00-13.00, sau pentru cei care vor să aprofundeze Biologia vegetală pot participa la cursurile care se desfăşoară în zilele de 31 august şi 8 şi 13 septembrie, în acelaşi interval orar. Cursurile vor avea loc în Amfiteatrul Cotrău de la UMF Iaşi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.