Pintilei a bătut câmpii în Consiliul Local vorbind despre diferența dintre biped și patruped!

Pintilei a bătut câmpii în Consiliul Local vorbind despre diferența dintre biped și patruped!

Consiliul Local Iași riscă să se transforme într-un adevărat circ. Acest lcuru a fost demonstrat și în ședința de miercuri, când consilierul local Mihail Pintilei a vorbit despre diferența dintre biped și patruped, despre lupi și preoți!

„Deosebirea dintre patruped și biped este foarte mare. Patrupedul urmărește sațietatea, iar bipedul îți zâmbește, te folosește și pe urmă te cotonogește; ăsta e comportamentul fiarei bipede.

În ultimii patru ani eu îmi petrec sezonul de iarnă într-o locație puțin mai sălbatică și la gardul proprietății vin mistreți și câteodată și lupi. Având în vedere că anul acesta meteorologii anunță o iarnă grea, mă aștept ca haitele de lupi să dea târcoale așezării unde voi staționa.

Nu știu dacă ați văzut vreodată o haită de lupi în așteptare. Stau nemișcați ca niște momâi și așteaptă semnalul lupului șef. Atacă în haită când nu te aștepți.

Vin cu o rugăminte pe care o adresez tuturor consilierilor. Dacă până răsar ghioceii mă mănâncă lupul, vă reamintesc că am votat în consiliu în unanimitate un amendament care se referea ca în buget să se prevadă niște sume destinate acelui vis al meu: un edificiu destinat desfășurării unor activități de anvergură. Și vă rog ca să spijiniți acest amendament până la realizarea lui.

Și acum rugămintea mea către domnul primar. Domnule primar, să nu vă mâne păcatul să puneți ședința de consiliu din luna decembrie în Ajunul Crăciunului. Am păcătuit, păcătuiesc și voi păcătui în continuare fluierând în acest lăcaș. Fiind om cu frica lui Dumnezeu, eu aștept popa în Ajunul Crăciunului. Și dacă nu mă găsește acasă, mă pune și el pe toacă.

Dacă scap de popă și de lup, de foamea lupului, vă promit că voi vota cu onestitate toate proiectele care contribuie la bunăstarea cetățenilor Iașiului. Amin”, a elucubrat Pintilei.

Foto: Mihail Pintilei (stânga).

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.