Ploaia amână concertele din cartiere

Ploaia amână concertele din cartiere

Concertele programate în cartiere pentru astăzi şi mâine, în cadrul Sărbătorilor Iaşiului, vor fi reprogramate pentru vineri şi sâmbătă (14 şi 15 octombrie)!

Vineri, de la ora 16.00, în zona Mimoza – Păcurari va fi organizat un spectacol de muzică militară, la care vor participa şi Ansamblul Coral „Floralia”, Veronica Dumnean și Daniela Cudalb (Republica Moldova), precum și Ansamblul „Doina Iașului”. De la ora 17.00, în zona Oancea – Tătăraşi, va avea loc un concert susţinut de Fanfara 10 Prăjini, Aurel Niamţu şi Ansamblul „Doina Iaşului”.

Sâmbătă, de la ora 15.00, pe Esplanada Nicolina va avea loc un concert de muzică militară, la care vor lua parte şi Ansamblul „Doina Iașului” şi Teodor Ungureanu (Republica Moldova).

Spectacolul „Gheorghe Zamfir Simfonic”, de miercuri, 12 octombrie, de la ora 19.00, va avea loc de la aceeaşi oră, dar în Sala „Radu Beligan” a Ateneului din Tătăraşi. Vor cânta Gheorghe Zamfir, Francesco Napoli, soprana Irina Baianţ şi Orchestra Simfonică „Zamfir ’50”, dirijată de Daniel Jinga.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.