PMP Iaşi sare la gâtul lui Maricel Popa

PMP Iaşi sare la gâtul lui Maricel Popa

Petru Movilă şi Alin Aivănoaei, lideri ai PMP Iaşi, au susţinut duminică, 18 iunie, o conferinţă în care şi-a exprimat punctele de vedere în legătură cu guvernarea locală PSD – ALDE.

Nu s-a întâmplat nimic în Iaşi în timpul guvernării PSD – ALDE. Spitalul Regional de Urgenţă – amânat pentru 2019, parcul industrial, inexistenţa PNDL, iar de autostradă nici nu mai are rost sa vorbim”, a spus deputatul PMP Petru Movilă. „Judeţul Iaşi – rezultate zero în guvernarea PSD”, mai subliniază Movilă.

Consilierul judeţean PMP Alin Aivănoaei a cerut să se facă demersuri pentru debarcarea lui Maricel Popa de la conducerea Consiliului Judeţean Iaşi. „Mă aştept ca PSD să iniţieze o moţiune mică de cenzură împotriva preşedintelui CJ. Există precedentul de la nivel naţional, având în vedere că în 2016 Maricel Popa a promis anumite proiecte de dezvoltare locală şi nu s-a realizat nimic. Avem un an în care am pierdut paşi importanţi pentru dezvoltarea Iaşului. Consiliul Judeţean Iaşi stă pe un munte de bani, fonduri care zac în vistierie. Acei bani trebuiesc investiţi într-un proiect major”, a declarat consilierul judeţean Alin Aivănoaei.

De asemenea, conducerea PMP a solicitat şefului CJ Iaşi, Maricel Popa, un raport de activitate pentru primul an de mandat. „Maricel Popa trebuie să îşi facă o evaluare, la un an de mandat în fruntea Consiliului Judeţean Iaşi. În judeţul Iaşi nu există cetăţeni de rang unu şi cetăţeni de rang doi, trebuie să facem toate drumurile, fără nicio prioritizare, ţinând cont că avem bani pentru un asemenea proiect”, a spus Petru Movilă.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, să-şi facă bilanţul la un an de mandat, nu să stea pe un excedent de 80 milioane euro şi să împartă discreţionar, pe criterii politice, banii pentru reabilitarea drumurilor judeţene”, a declarat şi Alin Aivanoaei, consilier judeţean din partea PMP.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.