PNL cere demisia „agresivului” Mircea Manolache, patronul Parma Taxi

PNL cere demisia „agresivului” Mircea Manolache, patronul Parma Taxi

Consilierul județean UNPR, Mircea Manolache, patron al firmei Parma Taxi, a agresat fizic și verbal o femeie la sfârșitul săptămânii trecute. Acesta este motivul pentru care PNL Iași solicită președintelui Consiliului Județean, Maricel Popa, să-l demită pe Manolache.

Mircea Manolache „deține președinția comisiei Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), o comisie care are competențe asigurate prin lege privind organizarea și funcționarea Poliției Române în scopul asigurării bunei desfășurări și sporirii eficienței serviciului polițienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcționează. Scopul Autorității Teritoriale de Ordine Publică este să asigure, prin activitatea sa, reprezentarea și promovarea intereselor comunității în scopul asigurării unui climat de siguranță și securitate publică. Considerăm că este prea mult pentru dl. Manolache să îi cerem să asigure un climat de securitate publică pentru ieșeni. când nici el nu este în stare să își stăpânească pornirile războinice față de o persoană de genul feminin”, se afirmă în comunicatul PNL Iași.

Grupul consilierilor județeni liberali cere demisia lui Mircea Manolache din Consiliul Județean, respectiv ATOP. „Solicităm Președintelui Consiliului Județean să ia măsuri urgente pentru a nu afecta imaginea Consiliului Județean și a celorlalți colegi care fac parte din comisia ATOP”, se spune în finalul comunicatul PNL Iași.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.