PNL continuă numirile politice: tânăr de Vaslui, secretar de stat în Ministerul Muncii

PNL continuă numirile politice: tânăr de Vaslui, secretar de stat în Ministerul Muncii

Tudor Polak, președintele Organizației Municipale Vaslui a PNL, a fost numit secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Polak este fiul fostei directoare de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, post ocupat, în prezent, de secretatul general al PNL!

Fără experiență în administrație, Tudor Polak vine din mediul privat, acolo unde administra o afacere alături de mama sa, Simona Polak, cea care a condus în trecut, tot prin numire politică, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui şi care acum este consilier judeţean în cadrul CJ Vaslui. Acum, la cârma acestei instituții se află nimeni altul decât secretarul general al Organizației Județene Vaslui a PNL, Marius Arcăleanu, cel care a ratat postul de prefect.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Tudor Polak spune că numirea sa este o provocare pe plan profesional: „Este o provocare pentru mine în plan profesional deoarece Ministerul Muncii și Protecției Sociale, prin instituțiile pe care le are subordonate sau sub autoritate, are un impact semnificativ asupra vieții fiecăruia dintre noi. Îmi propun ca la fiecare sfârșit de săptămână să mă întorc acasă, în municipiul Vaslui, pentru că sunt sigur că și locuitorii județului nostru vor avea nevoie de răspunsuri și rezolvări la diferitele probleme care derivă din activitatea Ministerului Muncii și Protecției Sociale”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.