PNL Iaşi şi-a pierdut candidatul la primărie şi s-a apucat de promovat afişe

PNL Iaşi şi-a pierdut candidatul la primărie şi s-a apucat de promovat afişe

PNL Iaşi nu se dezminte. Struţo-cămila rezultată în urma unirii dintre PDL şi vechiul PNL a ajuns de râsul curcilor în dulcele târg al Iaşiului şi, după cât se pare, nici nu dă semne de redresare. Cea mai recentă lovitură a strategilor acestui partid constă în înlocuirea omului cu hârtia!

Vă spuneam cu ceva timp în urmă că Marius Bodea are chef de orice mai puţin de o candidatură pentru Primăria Iaşi. Îndrăgostit până peste cap, omul ar face orice să-şi trăiască tinereţea la cote maxime, motiv pentru care fuge de această candidatură ca dracul de tămâie. Altfel nu se explică de ce activul de partid a ajuns să promoveze un afiş în locul unei persoane în carne şi oase!

Ca să vă lămuriţi pe deplin despre ce este vorba, vă sugerez să vă uitaţi pe pozele de mai jos şi să citiţi următoarea postare de pe pagina de Facebook a PNL Iaşi: „În acest week-end, echipa de campanile a ‪#‎PNLIaşi‬ s-a întâlnit cu activul de partid din cele 5 colegii ale Municipiului Iaşi. Discuţiile interesante, dezbaterile constructive şi dorinţa de implicare au arătat o structură activă, mobilizată şi decisă să producă Adevărata Schimbare prin Marius Bodea, candidatul PNL la Primăria Municipiului Iaşi!”.

Cu alte cuvinte, „Adevărata Schimbare” constă în înlocuirea omului Marius Bodea cu afişul Marius Bodea. Îmi şi imaginez dezinvoltura cu care senatoarea Mihaela Popa l-a prezentat „activului de partid” pe candidatul Marius Bodea aflat în sală sub forma afişului Marius Bodea! Aşa ceva rar mi-a fost dat să văd. E clar! Oamenii ăştia s-au uitat la multe filme americane, dar, din păcate, nu au înţeles nimic din ele!

Între timp, cum era şi normal, Marius Bodea, de pe afiş sau nu, îşi vede în continuare de iubirile lui!

afis-bodea-1afis-bodea-2

Sura foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.