Poli Iași a remizat cu Tractor Sazi

Poli Iași a remizat cu Tractor Sazi

Formația Politehncia Iași a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul amical disputat miercuri seară în cadrul stagiului de pregătire din Turcia, în compania echipei iraniene Tractor Sazi.

Iranienii au deschis scorul în minutul 21.

În minutul 30, Patrick Petre a fost aproape de gol, portarul respingând cu greu șutul mijlocașului ieșean. Cu cinci minute înainte de pauză, Danale a recuperat o minge și a înscris cu un șut la colțul lung, cu exteriorul piciorului drept.

Intrat la pazuă, Andrei Cristea a reușit să înscrie în mintuul 59, cu un șut sub bară.

În minutul 75, Moussa și-a trecut în cont o ocazie mare de gol, pentru ca în minutul 81 șutul lui Ștefănescu să fie respins greu de portar.

În al treilea minut al prelungirilor, iranienii au restabilit egalitatea dintr-o poziție clară de ofsaid.Antrenorul Flavius Stoican a început partida cu o formulă fără mai mulți titulari: Tîrnovanu – Grosu, Gallego, Chelaru, Panțîru – Cracea, Danale, Fr. Cristea, Roșu – P. Petre, Munteanu.

În minutul 22, Neamțu i-a luat locul lui Munteanu, pentru ca la pauză să intre Mihalache, Frăsinescu, Rus, Zaharia, Cioinac, Cristea, Moussa și Ștefănescu. Au mai jucat pentru ieșeni Danale și Moussa.

Bădic, Bosoi, Sin și Mihăescu s-au pregătit separat, nefiind refăcuți complet.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.