Poli Iași, obligată să-i plătească salariul lui Prunea

Poli Iași, obligată să-i plătească salariul lui Prunea

Formația CSM Politehnica Iaşi a fost obligată de instanţă să-i plătească fostului preşedinte Florin Prunea drepturile salariale pentru cinci săptămâni şi să achite contravaloarea indemnizaţiei de membru al Comitetului Executiv al FRF pentru 10 luni.

„Fostul preşedinte executiv al clubului va fi reintegrat de club doar pentru o perioada de aproximativ cinci săptămâni, respectiv pentru perioada 15.06.2017 – 23.07.2017, perioadă pentru care urmează să i se achite drepturile salariale cuvenite. De asemenea, clubul urmează să achite fostului preşedinte executiv şi contravaloarea indemnizaţiei aferente calităţii de membru în Comitetul Executiv al FRF pentru perioada 1 iulie 2017 – 18 aprilie 2018”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării moldovene.

În acelaşi timp, instanţa de judecată a repins cererea lui Prunea de a schimba contractul de muncă din perioadă determinată în nedeterminată, astfel încât acesta nu va mai putea fi repus în funcţie.

„Prin cererea de chemare în judecată, fostul preşedinte executiv al clubului CSM Politehnica Iaşi, Florin Prunea, a solicitat instanţei anularea deciziei de concediere şi plata drepturilor salariale şi schimbarea contractului de munca din perioadă determinată, în perioadă nedeterminată. Această ultimă cerere a fost respinsă de instanţa de judecată”, precizează sursa citată.

Hotărârea instanţei nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Prunea a fost preşedinte la Iaşi până la finalul sezonului trecut.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.